Taggyűlés az Ipartesületnél


2013-11-24 21:03:01  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Taggyűlés az Ipartesületnél főképe
A Pápa és Térsége Ipartestület alapszabályának értelmében a szervezetnek ötévente kell taggyűlést tartania. Az ülésen megválasztják a küldötteket úgy, hogy minden 10 fő ipartestületi tag után egy fő küldöttet választanak ötéves időtartamra. A Pápa és Térsége Ipartestületnek közel 300 tagja van, ezért 41 küldöttet választottak meg a tegnap tartott ülésen. Az elnökség egy hét főből álló testület, melynek elnökét, alelnökét és tagjait öt évre a küldöttgyűlés választja meg. Elnöki posztra Szabó Tibor jelentkezett, míg alelnöknek Varjasné Horváth Ágnest választották, a Felügyelő Bizottság elnökének pedig Nagy Beátát.
Mivel küldöttgyűlést évente egyszer kell összehívni, ezért tegnap megtartották azt is. A küldöttgyűlésen a tagok meghallgatták az elnök és a felügyelő bizottság beszámolóját, majd a Pápa és Térsége Ipartestület elnöksége odaítélte az elismerő kitüntetéseket. Iposz-díjban részesült: Marton György, Horváth József, Nagy Viktor és Fribék Józsefné, illetve 25 éves iparosságáért ezüst gyűrűben részesült 3 személy.
A gyűlésen Unger Tamás alpolgármester és Németh László, az IPOSZ országos elnöke is részt vett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 13:48:13

Értékes bébiétel adományt osztottak a Teuton Lovagrend adományából


ajánlott cikk főképe

2019-11-06 23:01:06

"A tanítás nem tudomány, hanem művészet"


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 16:58:25

Megvan a második nyertesünk, folytatódik a játék!


ajánlott cikk főképe

2019-12-20 08:16:38

Adventben a vendégszeretetről - Ötórai tea mellett


PÁPA időjárás