Munkájáért cserébe kályhát lopott


2013-11-25 12:50:06  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya annak a 36 éves pápai férfinek az ügyét, aki a szomszédja lakásából lopott el egy vaskályhát.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy hölgy 2013 júniusában arra kérte a lakásával egy udvarban élő P. T. gyanúsítottat, hogy lakatlanul álló házat hozza rendbe, fesse ki, mert oda szeretne a közeljövőben beköltözni. A férfi a munkálatokat el is végezte, ám a lakásból 2013. június 23-a és július 23-a között ellopott egy vaskályhát. A kályhát pár ezer forintért egy szomszédjának adta tovább, akinél a rendőrök azt a házkutatás alkalmával meg is találták.

A 36 éves férfi a kályha eltulajdonítását elismerte. Cselekményét azzal indokolta, hogy munkaadója késett a fizetséggel.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya P. T. ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította a Pápai Járási Ügyészséghez.


Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy 26 éves és egy 35 éves férfit állítottak elő.

A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának járőrei 2020. május 5-én 10 óra 10 perckor Pápán, míg 11 óra 15 perckor Veszprémben...

2020-05-06 13:57:11

Nem fizették be a pénzbírságot


Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!


ajánlott cikk főképe

2020-05-07 09:34:29

Lezárt akta: Gépkocsikat rongáló férfit fogtak el a rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 és egy 30 éves férfit állítottak elő, utóbbit szabálysértési őrizetbe vették.

A járőrök 2020. július 26-án este Pápa egyik utcájában állítottak meg egy autót, majd ellenőrizték annak vezetőjét és utasát. Az intézkedés során a rendőrök...

2020-07-27 13:38:28

Rendőrkézen az eltiltott sofőr és körözött utasa