U-9-es pápai siker a büki labdarúgó teremtornán


2013-11-25 22:27:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


U-9-es pápai siker a büki labdarúgó teremtornán főképe
A hétvégén kezdetét vette a téli teremtornák hosszú időszaka, melyet mindjárt szép sikerrel indítottak a PELC-es focipalánták. Bük városa adott otthont a dr. Szalai Ferenc Utánpótlás Labdarúgó Emléktornának, a hat csapatos mezőnyében Radó Tamás U-9-es csapata is próbára tette tudását. A tornát az egyesület honlapján a csapat edzője értékelte.
- A legelső perctől kezdve végig uraltunk minden mérkőzést, szép támadásokat vezettünk, amiket sikerült is értékesíteni a legtöbb esetben. Nagyot küzdöttek a gyerekek mind támadásban, mind védekezésben nagyon jól teljesítettek, amit jelez az is, hogy mindössze egy gólt kaptunk. Elégedett vagyok velük és nagyon örülök, hogy sikerrel vettük az első teremtornánkat.
A tornagyőzelmen kívül a rendezők és az eseményen résztvevő sportszakemberek elismerését is kivívták a PELC-es játékosok, a legjobb játékosnak Schermann Maximiliánt, a legjobb kapusnak Nagy Ákost választották.

Eredmények:
PELC U-9 - Bük 2-0
PELC U-9 - Ménfőcsanak 1-0
PELC U-9 - Haladás 3-0
PELC U-9 - Ajka 2-1
PELC U-9 - Veszprém 1-0

A csapat tagjai: Nagy Ákos, Papp Ádám, Bezzeg Dániel, Sós László, Ruzsás Dávid, Farkas Bence, Kun-Szabó Attila, Schermann Maximilián, Szaller Patrik.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin