Összetörte a mosdókagylót


2013-11-29 07:41:21  | cikk:  | 


Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság egy 26 éves várkeszői lakos ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. október 11-én este betért egy egyházaskeszői vendéglőbe, ahol a kandalló tüze mellett biliárdozó és zenét hallgató vendégeket hamarosan megbotránkoztatta a viselkedésével. Mikor az egy vendég nemtetszését fejezte ki, hogy a padlóra köpött, fenyegetően lépett fel vele szemben. Később bement a vendéglátóhely mellékhelyiségébe és ott szándékosan összetört egy mosdókagylót. Gyanúsítottként tett vallomásában cselekményét nem tagadta, elmondása szerint ritkán fogyaszt alkoholt, de aznap többet ivott, ami viselkedését rossz irányba befolyásolta.

A nyomozás iratait 2013. november 26-án bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az eljáró hatóság a Pápai Járási Ügyészségnek.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-06-13 11:11:09

A szünetben is biztonságban


A pápai rendőrök elfogtak egy külföldi elfogatóparancs hatálya alatt álló helyi férfit.

A 23 éves helyi lakost 2018. augusztus 22-én délelőtt igazoltatták a pápai rendőrök, amelynek során megállapították, hogy az osztrák hatóságok vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt kiadatási...

2018-08-24 09:57:10

Külföldi hatóság körözte


A Pápai Rendőrkapitányság 2017. június 24-én 14 órától toborzással, közlekedési játékokkal, rendőrautóval és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a Pápa-Borsosgyőri Falunapon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési...

2018-06-28 14:19:12

Rendőrségi programok a Pápa-Borsosgyőri Falunapon


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 15-én 14 óra 30 perctől toborzással, közlekedési játékokkal és rendőrautóval várja az érdeklődőket a pápai Erzsébetvárosi Napon.

A rendőrségi standnál bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint a gyermekek közlekedési témájú kirakókkal,...

2018-09-14 11:25:03

Rendőrségi meghívó az Erzsébetvárosi Napra