Elmarad az esti színházi előadás


2013-11-30 11:28:06  | cikk: mo  | 


A Jászai Mari Színház ezekben a percekben tudatta a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ művelődésszervezőivel, hogy az egyik színész betegsége miatt nem tudnak színpadra állni, így az estére meghirdetett Acélmagnóliák című előadás elmarad. Schmidt Orsolya, a JMSZK munkatársa azt közölte, az előadást egy későbbi időpontban megtartják, így az előre megváltott jegyek nem vesznek el. Természetesen a JMSZK jegypénztárában lehetőség van a jegyek visszaváltására is - tudtuk meg a művelődésszervezőtől. A kellemetlenségért a művelődési központ kéri szíves megértésüket és elnézésüket. Schmidt Orsolya megjegyezte azt is, az előadást megelőzően meghirdetett kiállítás, 18 órakor megnyílik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-10 22:39:58

Nyereményjáték a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:23:59

Petőfis jubileumi gálaműsor


ajánlott cikk főképe

2019-10-01 22:10:21

A bartókosok utcazenével ünnepeltek


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 11:06:23

Százszorszép anyanyelvünk


PÁPA időjárás