Próbaüzemhez készítik elő a jégpályát


2013-12-14 11:36:48  | cikk: HuHa  | 


Próbaüzemhez készítik elő a jégpályát főképe
Ezen a héten újabb munkálatok zajlanak a megújult Fő téren, a kivitelező ugyanis megkezdte a jégpálya próbaüzemének előkészítését. A jelenleg folyó munkákat nem véletlenül időzítették mostanra és nem a jégpálya megépítését követő időszakra, hiszen a terv az, hogy a sikeres próbaüzemet követően meg is kezdődjön a jégpálya üzemeltetése és a korcsolyázók birtokba vehessék a területet – ezt pedig nyáron nem lehetett volna megtenni. A most elvégzendő munkafázisok egy részét egyébként a próbaüzem megkezdése előtt mindenképpen el kellett volna végezni, így összehangolva néhány utolsó feladattal a legrövidebb időn belül próbaüzemkész lesz a rendszer.
Az elmúlt napokban a kivitelező felülvizsgálta a korábban megépített rendszereket, feltöltik hűtővezetékeket és a jövő héten a helyszínre szállítják a pályát működtető gépészeti berendezéseket, aminek végleges állapotát négy-öt nap után láthatják majd a városlakók, hiszen a kihelyezendő konténer mutatós faburkolatot kap – tájékoztatta hírportálunkat Molnár István városfejlesztési osztályvezető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-23 17:12:51

Ruha-és bútoradományt hozott a Teuton Lovagrend


ajánlott cikk főképe

2019-06-18 19:30:21

Egy különleges nap az Esterházy-kastélyban


ajánlott cikk főképe

2019-10-18 15:55:48

Marton Sándor: Jogaimmal élve, minden szabályt betartva kerültem ebbe a mezőnybe


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 16:45:47

19 óráig tart a szavazás


PÁPA időjárás