Karácsonyi ünnepség a nyugdíjasok tiszteletére


2013-12-21 07:36:23  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi ünnepség a nyugdíjasok tiszteletére főképe
A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete tegnap délután tartotta a mára már hagyományosnak mondható karácsonyi összejövetelét. A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházterme szinte zsúfolásig megtelt a nyugdíjasokkal. Az eseményen részt vett még dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, kormánymegbízott, dr. Áldozó Tamás polgármester, Major Anna, a Honvéd Bajtársi Klub helyi elnöke, Horváth Ferenc, a Honvéd Bajtársi Klub helyi szervezetének vezetőségi tagja és a SINOSZ pápai csoportja is. 

Az ünnepségen Baán Éva, az egyesület elnöke köszöntötte a megjelenteket, aki mint mondta, mozgalmas évet tudhatnak maguk mögött. 
- A város kulturális életének fontos szereplőj a nyugdíjas egyesület tánckara, az irodalmi önképzőköre vagy az énekkara. Minden adventkor, illetve a város szinte minden eseményén fellépnek. Az egyesület mindig szívesen mutatkozik be, de a tagok, ha tehetik az önkéntes munkához is csatlakoznak. Egyszóval büszke vagyok az egyesület minden tagjára, köszönöm a munkájukat. 

Elsőként dr. Kovács Zoltán kívánt boldog karácsonyt és békés újesztendőt mindenkinek, majd dr. Áldozó Tamás köszöntőjében a város aktuális ügyeire tért ki. Tájékoztatást adott arról, hogy az önkormányzat jövő évi működése biztosított, a város 900 millió forintot kap 2014-ben a kormánytól. Beszélt még arról is, hogy a kormány lehetőséget biztosít arra, hogy a Pápai Hús 1913 Kft. működését újraszervezzék, vagyis esélyt kaptak arra, hogy a jelenlegi helyzetből kilépjenek, s egy megerősödő gyárral tervezhessék a biztonságukat a lakosok. Majd boldog karácsonyt kívánt a megjelenteknek.

A karácsonyi ünnepély a Megváltó születik című produkcióval zárult, melyet a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakközépiskolája növendékei, a PRK Tánc-Lánc AMI néptáncosai és a JMSZK Vadvirág néptáncegyüttes állított színpadra. Az egyesület idén sem feledkezett meg tagjairól, hiszen mindenki vásárlási utalványban részesült.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-03 13:18:05

Kedd óta ismét kinyitottak az iskolák, bár a digitális munkarend megmaradt


ajánlott cikk főképe

2020-01-08 21:45:08

Felújítják a döbröntei turistaházat


ajánlott cikk főképe

2020-01-25 11:04:56

Közlekedésbiztonsági előadás a QSI diákjainak


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 15:37:41

Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér