22 millió forint értékben vásárolt sportpálya ápoló gépeket a PELC


2013-12-30 20:08:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


22 millió forint értékben vásárolt sportpálya ápoló gépeket a PELC főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club a társasági adó nyújtotta kedvezményeket kihasználva támogatóiknak köszönhetően professzionális sportpálya ápoló gépeket vásárolt, melyek a jövőben sokat javíthatnak a játékterek minőségén. Karácsony előtt négy gép (hengerkéses fűnyíró, gyepszellőztető, granulátum és homokszóró valamint műfű seprű) érkezett Pápára, melyek összértéke 22 millió forint. Az eszközbeszerzések mellett várhatóan tavasszal megkezdődik pályagondozási programjuk, mely öntözőrendszerek kiépítését és talajjavítást tartalmaz. A klub vezetősége reményét fejezte ki, hogy 2014-ben nagyot léphetnek előre pályáik minősége terén.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-23 16:05:47

Kiesett a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 15:05:13

Diákolimpia: 192 csapat közül negyedikek lettek a petőfisek


ajánlott cikk főképe

2019-08-04 20:21:23

Győztes nyitány az NB III-ban


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 12:36:30

Magyar Kupa: NB III-as ellenfelet kapott a Perutz FC


PÁPA időjárás