Felkészülés: Döntetlen Kispesten, Griffiths marad


2014-02-01 17:00:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Döntetlen Kispesten, Griffiths marad főképe
A Lombard Pápa a Budapest Honvéd elleni felkészülési meccset megelőzően még veretlen volt a téli időszakban, Tóth Bálint csapata a Ferencváros II. ellen egygólos sikernek örülhetett, Lipóton a Spartak Trnava ellen 1-1-es döntetlennel ért véget a két félidő, legutóbb pedig Zalaegerszegen győzött 2-1-re a pápai gárda. A mieink ma a Bozsik stadionba látogattak, a vendégek a Szűcs – Tóth G., Nagy T., Struhar, Présinger – Király, Csizmadia, Tajthy, Németh M. – Radics, Lois összeállításban kezdtek, csereként Horváth G., Nagy S., Jagodics, Dóczi, Rodenbücher és Venczel is lehetőséghez jutott. A honvedfc.hu tudósítása szerint már a 11. percben már bevette a vendégek kapuját a hazaiak fiatalja, Daru Bence. Job jó labdával szöktette Darut, aki kicsit kisodródva, balról ellőtte a kimozduló Szűcs mellett a bőrgolyót 1-0. A gól után is a kispestiek uralták a játékot, a Lombard csak néha jutott el Kemenes kapuja elé. A félidő utolsó percében Szűcs Lajos előbb Hidi Patrik bombáját ütötte ki, majd az érkező Daru lövését tornázta ki a léc alól. A második játékrészben hasonló volt a játék képe, mint az elsőben. A fővárosiak támadtak, a vendégek védekeztek, a pápaiak cserekapusa Horváth többször is jól avatkozott játékba, bajnoki iramban folyt a játék. A 69. percben láthattuk a második félidő egyetlen vendég próbálkozását, ami végül góllal végződött. A pápaiak szabadrúgáshoz jutottak 18 méterrel a kaputól, a lövést ugyan hárította a portás, de a kipattanó Jagodics révén mégis utat talált Czuczi kapujába. A hátralévő időre maradt még egy veszélyes Daru fejes, nem sokkal rá egy Zivanovic lövés, mindkét esetben néhány centi hiányzott ahhoz, hogy az eredményjelzőn változzon az állás. Tóth Bálint a lefújás után a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, nem kínálnak szerződést a próbajátékon lévő kameruni gólkirálynak, Louis René Zomének. „Köszönjünk, nem kérjük” – fogalmazott a szakember, aki lecserélte a támadót a mérkőzésen. Tóth Bálint ugyanakkor elmondta, hogy Georges Griffiths-szel megegyeztek, az elefántcsontparti játékos marad a pápaiaknál. Folytatás február 5-én Pápán, az ellenfél Sopron lesz.

Bp. Honvéd – Lombard Pápa FC 1-1 (1-0) Gsz.: Daru illetve Jagodics

Honvéd: Kemenes (Czuczi 46’) – Botka, Lovric (Kovács 46’), Navarro, Alcibiade (Polyák 54’) – Csábi (Zivanovic 64’), Hidi (Gazdag 46’), Lőrinczy (Koszta 58’) – Prosser (Kozma 64’), Daru, Job (Kapacina 46’)

Lombard Pápa: Szűcs – Tóth G., Nagy T., Présinger, Struhar – Király, Csizmadia, Tajthy, Németh M. – Radics, Lois

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 16:20:23

Darts: Lezárult a tavaszi ligasorozat


ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz