Jelmezek és játékok - vidám Pegazus farsang


2014-02-01 21:23:34  | cikk: Babos Petra  | 


Jelmezek és játékok - vidám Pegazus farsang főképe
A pápai Pegazus Színház már évek óta rendszeresen megszervezi a különböző ünnepekhez, jeles napokhoz kötődő családi napokat. Ma délelőtt a társulat Szent István úti épületében várták a családokat a farsang jegyében. A mindig jó hangulatú program idén is sok érdeklődőt vonzott, a gyerekek kézműves játszóházban alkothattak, majd a Hókirálynő című zenés bábjátékot tekinthették meg. A társulat újdonsült darabját a héten kezdték bemutatni az apróságoknak nagy sikerrel. A délelőtt során természetesen farsangi felvonulás is várta az ötletesebbnél ötletesebb jelmezbe öltözött gyerekeket. Ebben az évben is népszerű volt a lányok körében a királynő, hercegnő, a fiúk pedig leginkább cowboynak vagy éppen Batmannek öltöztek. Voltak egészen különleges maskarák is, mint például a zongora és a tavasz tündér. A felvonulás után tombolasorsolás következett, ahol apró ajándékok találtak gazdára.
A Pegazus Farsangról a játékos négy próba sem hiányozhatott, ahol kisebbek és nagyobbak egyaránt összemérhették ügyességüket. A feladatok között szerepelt többek között fánkkal való etetés és télűzés, a farsangi mulatság pedig interaktív játékkal zárult. Horváth Kinga Eszter édesanyjával és kishúgával látogatott el a családi napra, ahol nagyon jól érezték magukat. A kislány elmondta, minden ilyen alkalomra eljönnek, hiszen itt sok izgalmas és tartalmas program vár rájuk. A kislány királynőnek öltözött és az iskolai farsangon is ezt a jelmezt fogja majd viselni.
Végh Zsolt igazgatótól megtudtuk, következő programjuk a mackókiállítás lesz február 10 és 14 között, melyre szeretettel vár minden érdeklődőt a közel 1500 mackó.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-11 20:49:03

Kezedben a jövőd - Pályaválasztási kiállítás


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 14:12:04

Szolgálatban szilveszterkor


ajánlott cikk főképe

2020-01-17 13:51:36

Új darabokkal jelentkezik az S.K. Társulat


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 12:44:13

Már lehet pályázni a helyi vállalkozói díjakra


PÁPA időjárás