Asztalitenisz: Egyéni és páros bajnokság


2014-02-03 15:17:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Asztalitenisz: Egyéni és páros bajnokság főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola tornatermében népes mezőny részvételével rendezték meg Pápa Város és Kistérsége egyéni és páros asztalitenisz bajnokságát. A két héttel ezelőtti körzeti csapatbajnokság után a városi versenyzők is csatlakoztak a mezőnyhöz, mely a színvonalnak és a létszámnak is nagyon jót tett. A férfiaknál és a fiúknál egyaránt 18 egyéni és 8 páros állt asztalhoz, a hölgyeknél 14 egyéni és 7 páros adta le a nevezését. A lányoknál 12 egyéni és a 6 páros küzdött meg az első helyért. A minél több játéklehetőség érdekében a versenyzőket hármas csoportokba sorsolták, ahonnan körmérkőzéseket követően az első kettő jutott tovább, majd a páros verseny után következett az egyenes kieséses szakasz. Meglepetések nem születtek, hiszen a férfiaknál Ujvári István nyert Dákáról, a kategóriában a bakonyjákói Nyőgér István-Nyőgér József duó állhatott fel a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. Első helyet szerzett a fiúknál egyéniben Nyőgér János (Bakonyjákó), párosban Nyőgér János és Horváth Máté. A nőknél Magyargencsről Györkös Ildikó utasított mindenkit maga mögé, a tapolcafői Varga Tiborné - Ellmann Endréné kettős pedig szintén nem talált legyőzőre. A lányoknál a Tarczy örülhetett, előbb Rácz Dóra egyéni aranyérmének, majd a Rácz Dóra - Sztojka Dalma páros első helyének.

A részletes eredmények elérhetőek ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny