Rodenbücher István az MTK-val készül


2014-02-03 16:35:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rodenbücher István az MTK-val készül főképe
Úgy tűnik annak ellenére, hogy Zoran Supics és Jasmin Mecinovic játékjogát is felfüggesztette a Magyar Labdarúgó-szövetség, Dlusztus András sérült és korántsem biztos, hogy Peter Struhar marad Pápán, távozhat a Lombard alakulatától az együttes védője, Rodenbücher István. A 29 éves futballista MTK nevelés, 1997 és 2010 között volt a fővárosi klub játékosa volt, majd egy szezont a Ferencvárosnál töltött, ahonnan 2011-ben a Lombardhoz igazolt. A játékos stabil kezdőnek számított ősszel, 14 bajnokin, három Ligakupa és két Magyar Kupa találkozón kapott lehetőséget - főleg a középpályán - a Lombard mezében. A védő jelenleg az MTK-val készül, ha sikerül megegyeznie a feleknek a pápai klub nem gördít akadályt távozása elé.
Bár korábban úgy tűnt, a fiatal védő, Jagodics Bence nem kap szerződést a Lombardtól, mostanra ez a helyzet megváltozott, Szemán György klubigazgatótól megtudtuk, a játékos jó benyomást tett a vezetőségre – a Honvéd ellen gólt is szerzett – látnak benne fantáziát és elképzelhető, hogy Pápán folytatja pályafutását. A Lombard szerdán 14 órától Sopront fogadja hazai pályán.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól