Remek hangulat a borsosgyőri nyugdíjas farsangon


2014-02-05 07:00:17  | cikk: Babos Petra  | 


Remek hangulat a borsosgyőri nyugdíjas farsangon főképe
A Borsosgyőri Nyugdíjas Klub ismét egy vidám és szórakoztató programra invitálta a falu nyugdíjasait, hiszen a klub a jeles napokhoz kötődően gyakran szervez összejövetelt a közösségi házban. Ilyenkor a kötetlen beszélgetésé, a zenéé és a táncé a főszerep. Így történt ez tegnap is, amikor farsang alkalmából gyűltek össze a tagok, s érezték jól magukat. A nyugdíjasok ezúttal a gyermekkorba repítették a jelenlevőket egy rövid jelenettel, amelyből a humor, a vidámság, a közös éneklés és természetesen a jelmezek sem hiányozhattak.
A Borsosgyőri Nyugdíjas Klub 2011 augusztusában alakult. Azóta rendszeresen tartják összejöveteleiket havonta, próbáikat pedig hetente, fellépnek a falu különböző közösségi eseményein.
- A 12 nyugdíjas lelkesen készült a farsangra már január eleje óta. A fellépő ruháját mindenki maga választotta ki. A jelenetben gyerekek voltunk, óvodások és úttörők. Tavaly régi lakodalmast adtunk elő farsangkor, ami nagyon nagy sikert aratott - tette hozzá Ruzsás Sándorné szervező.
Máté István helyi részönkormányzat elnöke érdeklődésünkre elmondta, a farsangi program már évek óta hagyomány a faluban, jövő vasárnap tartják a gyerekeknek a farsangi mulatságot.
A rendezvényen részt vettek még a Kéttornyúlaki Nyugdíjas Klub képviselői is, Magvasi Józsefné vezetésével.
A program jó hangulatú beszélgetéssel, tánccal zárult az esti órákban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-01 00:07:13

Petőfi Sándorra és Vajda Péterre emlékezett az EpVE


ajánlott cikk főképe

2020-07-17 22:16:01

A kilencvenöt éve született Nagy Lászlóra emlékeztek a városbarátok


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:58:14

Csak az élelmiszerpiac működhet, jövő héten fertőtlenítik az óvodákat


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 13:22:49

Kesztyűben a piaci árusok