Rodenbücher az MTK-hoz igazolt


2014-02-06 17:44:09  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mtkhungaria.hu  | 


Rodenbücher az MTK-hoz igazolt főképe
Az elmúlt héten adtunk hírt arról, hogy a Lombard Pápa játékosa, Rodenbücher István a csapat vezetőségének engedélyével korábbi együttesénél, az MTK-nál szerepel próbajátékon. A védő a legutóbbi, Dunaszerdahely elleni tesztmeccsen a kezdőcsapatban kapott lehetőséget, és Garami József a lefújás után úgy nyilatkozott, látszik, hogy a játékos az elmúlt hetekben is keményen dolgozott, ráadásul az elmúlt években sokkal rutinosabbá is vált. Mivel szükségük van még egy belső védőre, szorgalmazza az MTK-val korábban bajnoki címet nyert Rodenbücher szerződtetését.
- A pápai vezetők jelezték, hogy a korábbi feltételekkel nem tudnak foglalkoztatni, és az sem titok, hogy a klub nekem is tartozik. Abban maradtunk, ha tudok, eligazolhatok, én pedig mondtam Garami Józsefnek, szívesen folytatnám a pályafutásomat az MTK-ban. Hétfőtől már a csapattal edzettem, és abban maradtunk, csütörtökig eldől, hogyan tovább – mondta Rodenbücher az mtkhungaria.hu-nak.
Mára hivatalossá vált, hogy a labdarúgó fél plusz két éves szerződést írt alá az MTK-val. Rodenbücher 2011 augusztusában igazolt Pápára, az őszi szezonban 14 mérkőzésen lépett pályára, mindannyiszor kezdőként.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-09-12 17:17:27

A sérült gyermekekért futottak


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-08-18 09:14:01

Diszkriminálják a pápai kézilabda-szurkolókat