Zséda is kipróbálta a Fő téri korcsolyapályát


2014-02-06 19:07:05  | cikk: mo  | 


Zséda is kipróbálta a Fő téri korcsolyapályát főképe
Zséda egy jótékonysági akció keretében látogatott haza, szülővárosába ma délelőtt. Horváth Győzővel közösen a Szent Anna Római Katolikus Óvoda részére ajánlott fel egy számára igen kedves játékmackót, melyet egy rajongójától kapott ajándékba. Egykori óvodájában tett látogatása után ellátogatott a Fő téri jégpályára is, hiszen úgy érezte feltétlenül ki kell próbálnia ezt a téli sportot, ha már Pápa városközpontjában lehetőség nyílt rá. Zséda korcsolyát húzott és – eleinte még bátortalanul – vidáman szelte a jeget a Nagytemplom előterében. Megörökítettük az első szárnypróbálgatásokat. A rajongók kedvéért álljon itt egy sorozat az énekeső „jeges élményeiről”.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-29 14:46:23

Imázsfilmek Pápáról


ajánlott cikk főképe

2020-05-30 20:45:31

Barokk élmények, vizes kalandok - újra nyitva a kastély és a strand


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 18:07:04

Rendben zajlik az egészségügyi alapellátás városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-07-23 15:15:16

Ez lesz Izrael jövője?