Maszkabál az óvodákban


2014-02-06 19:29:55  | cikk: Babos Petra  | 


Maszkabál az óvodákban főképe
Ezekben a napokban tartják a város összes óvodájában a gyerekek egyik legvidámabb ünnepét, a farsangot. Ilyenkor minden kisgyermek jelmezt ölt magára, ki saját készítésűt, ki pedig kölcsönzőből szerzi be. Egy a lényeg, ezen a napon mindenki jól érzi magát, nevet és táncol. Hírportálunk a Huszár lakótelepi Óvodába látogatott, ahol hat csoport kicsinyeinek vidám farsangi felvonulásán vehettünk részt.
Orbán Judit óvodavezető érdeklődésünkre elmondta, a gyerekek már napok óta lázasan készültek a mai napra, kicsinosították csoportszobáikat, jelmezeket választottak.
- A délelőtt során a Mackó csoport apróságai sütievő, szörpivó, lufifújó versenyen, valamint székfoglalón vehettek részt, majd táncoltak, énekeltek. Az idei évben a lányok körében a legnépszerűbb jelmez a királynő és a tündér volt, a fiúk inkább kalóznak, tűzoltónak és Batman-nek öltöztek. Különleges maskara volt a hóember és a rocksztár is.
A jó hangulatú program a déli órákban közös felvonulással zárult, ahol a gyerekek megtekinthették egymás maskaráit is, valamint együtt táncolhattak a tornaszobában.
A farsangi időszak az óvodában február végén zárul kiszebáb-égetéssel.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-29 14:46:23

Imázsfilmek Pápáról


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 10:51:42

Koszorúzással tisztelgett a város a 48-as hősök emléke előtt


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 17:13:44

Pálosan szép az élet! - Pálos rendtörténeti vándorkiállítás a Fő utcán


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:26:28

Húsz százalékos az óvodai kihasználtság