80 résztvevő a járási furulyaversenyen


2014-02-06 19:33:15  | cikk: Babos Petra  | 


80 résztvevő a járási furulyaversenyen főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola már több éve megrendezi a járási furulyaversenyt, melyre elsőtől nyolcadik osztályig lehet jelentkezni. Az idén 80 részvevővel zajlott a megmérettetés. A versenyen a Munkácsy- és az Erkel-iskola mellett Vaszar, Pápateszér és Csót képviseltette magát.
- A megmérettetés érdekessége, hogy a tanulók maguk készítették el nevezési lapjaikat, egy-egy rajzzal, motívummal és az előadott énekek címével ellátva. A tanulók két csoportban (énektagozatosok és nem tagozatosok) versenyezhettek 1-8. osztályig, de voltak páros és csoportos fellépők is. A versenyzők három dallal készültek a mai napra, melyből egy volt szabadon választott, s egyet a zsűri választott ki. A jól felkészült diákokat egy négytagú szakavatott zsűri bírálta, a felsősöknél az alsós tanárok, míg az alsósoknál a felsős pedagógusok - tájékoztatta hírportálunkat dr. Szatmáry Péterné Rédey Margitta énektanár. A programon minden résztvevő müzli szeletet kapott, a legjobbak oklevélben és édességben részesültek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-14 22:53:58

A Duna Művészegyüttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 15:40:36

A háziorvosi és az ügyeleti rendelők ajtói is zárva vannak


ajánlott cikk főképe

2020-05-22 17:46:17

Május 30-án nyit az Esterházy-kastély


ajánlott cikk főképe

2020-05-20 21:32:45

Településkapuk és lámpás kereszteződés