Felkészülés: Újabb Lombard győzelem


2014-02-08 17:14:04  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Felkészülés: Újabb Lombard győzelem  főképe
Vágsellyén 100 néző előtt hatodik felkészülési mérkőzését is lejátszotta a Lombard Pápa. A csapat ellenfele a szlovák másodosztály 10. helyén álló Duslo Sala volt. A mieink a Szűcs L. – Jagodics B., Csizmadia, Présinger, Németh M. – Secour, Tajthy – Horváth R., Király B., Kulcsár K. – Eszlátyi kezdővel vonultak fel az első játékrészben, mely 1-1-es döntetlennel ért véget, a pápaiak részéről Király Botond volt eredményes, aki korábban a Spartak Trnava és a Sopron kapuját is bevette. A második félidőben a Lombard fölénye nemcsak helyzetekben, hanem gólokban is megmutatkozott, Tóth Gábor és Eszlátyi István is betalált, mellyel kialakult a 3-1-es siker.

Duslo Sala - Lombard Pápa 1–3 (1–1) Gsz.: Kohán, ill. Király B., Eszlátyi, Tóth G.

Lombard Pápa: Szűcs L. – Jagodics B. (Tóth G.), Csizmadia (Struhár), Présinger, Németh M. (Szabó O.) – Secour, Tajthy (Nagy T.) – Horváth R., Király B. (Nagy S.), Kulcsár K. (Arszics) – Eszlátyi

A mieink felkészülése ismét idegenben folytatódik, február 12-én Siófokra látogatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon