Tollaslabda: Nyugat-Magyarországi Területi Döntő


2014-02-10 17:42:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tollaslabda: Nyugat-Magyarországi Területi Döntő főképe
A városi és megyei tollaslabda diákolimpia döntői után a Nyugat-magyarországi területi finálét is a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték. A verseny célja a területről az országos döntőre továbbjutók személyének eldöntése, a tollaslabda sportág népszerűsítése, az utánpótlás-nevelés, a kiválasztás lehetőségeinek bővítése volt, lehetőséget adva a rendszeresen nem versenyző tanulók külön indulásának. Hat korcsportban „B” kategóriában zajlottak a küzdelmek, tehát kizárólag azok a versenyzők nevezhettek, akik az érvényes korosztályos tollaslabda ranglistán nincsenek az 1-6. helyen, a Veszprém megyei tollaslabda diákolimpiai döntőjén az 1-4. hely valamelyikén végeztek. Összesen 65-en ragadtak ütőt, az indulók számától függően körmérkőzéses formában vagy svájci rendszerben bonyolították le a versenyt. A tét nagy volt, hiszen a március végi országos döntőbe az 1-4. helyezettjei juthattak. Az erős mezőnyben a Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyei sportolók vettek részt, a hazai tollaslabdázók remek formájának köszönhetően a Weöres, a Szent István, az Erkel, a Türr, a Petőfi, a Mező és az Acsády is adott továbbjutót, összesen 26-an készülhetnek a végső megmérettetésre.

A továbbjutók teljes névsora elérhető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát