Transzparens hitelesítés és újabb távozó a Lombardnál


2014-02-11 11:23:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Transzparens hitelesítés és újabb távozó a Lombardnál főképe
Az NB I-es labdarúgó mérkőzések esetében valamennyi transzparenst, amely ábrát, feliratot és szimbólumot tartalmaz - melyet a nézők, szurkolók labdarúgó mérkőzésekre kívánnak bevinni - kötelesek a mérkőzéseket megelőzően a klubbal és a rendőrséggel hitelesíttetni. Érvényes ez azokra a transzparensekre is, melyeket tavaly már engedélyeztek, ugyanis ezek az engedélyek lejártak. Ezen feliratokon kizárólag a szurkolói csoportok nevei és elnevezései jelenhetnek meg. A beviteli engedélyen fel kellett tüntetni a transzparensért felelősséget vállaló személy adatait, a kihelyezett felirat méretét, színét. A Lombard Pápa tavaszi mérkőzésein használatos szurkolói transzparensek hitelesítését ma reggel tartották a klubházban, mely során a Bakony Tigers megkapta az engedélyt, melyet a rendőrség és a klub képviselője aláírásával illetve pecsétjével ellenjegyzett.
A csapathoz kapcsolódó további hír, hogy a játékosállományban újabb változás történt, Ceasar Quinterohoz és Rodenbücher Istvánhoz hasonlóan Novica Maksimovic is elköszönt a csapattól, a szerb középpályás ősszel 11 összecsapáson jutott szóhoz, gólt nem szerzett. A klub tovább egyeztet Batik Bence, Horváth Richárd és Jagodics Bence szerződtetéséről, Georges Griffiths – ha kicsit késve is – de megérkezett Pápára, és a mai edzésen már részt vett.

A csapat február 12-én Siófokon folytatja a felkészülési mérkőzések sorát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban