Korábban játszik a Lombard a Veszprém ellen


2014-02-13 16:16:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nb1.hu  | 


Korábban játszik a Lombard a Veszprém ellen főképe
Két felkészülési mérkőzés vár még a Lombard Pápa csapatára a február 22-ei Kecskemét elleni Ligakupa találkozóig. Tóth Bálint együttese szombaton 13 órától Nyitrán lép pályára, majd hazai környezetben a Veszprémet fogadja. A megyeszékhelyiek elleni tesztmeccset eredetileg február 19-én, szerdán 15 órától játszották volna, ám az összecsapás időpontja megváltozott. A találkozót egy nappal korábban, február 18-án, kedden 15 órától rendezik a Perutz Stadionban.
További hír a csapat háza tájáról, hogy Jagodics Bencét és Horváth Richárdot is sikerült megszereznie a sárga-feketéknek, a Győri ETO-val pedig tovább tárgyalnak a román középpályás, Onisor Mihai Nicorec szerződtetéséről.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést