IV. korcsoportos kézilabda diákolimpia


2014-02-14 13:18:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


IV. korcsoportos kézilabda diákolimpia főképe
A Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték meg a IV. korcsportos kézilabda diákolimpia városi-körzeti döntőjét, melyen két vidéki és három városi intézmény mérkőzött meg egymással 1x15 perces körmérkőzéses rendszerben. A bajnokság tétje az ajkai megyei finálén való részvétel volt, a legnagyobb esélyesnek a Szent István számított, hiszen a csapat nemcsak a tavalyi kiírást nyerte meg, de a megyeiről is továbbjutott, az országos döntőben pedig egészen a harmadik helyig menetelt. A verseny rangadóját már a második mérkőzésen lejátszották, a Szent István legnagyobb ellenfele ugyanis a Munkácsy volt, végül igen szoros küzdelemben a katolikus iskola nyert mindössze egy góllal. Szabó Sándor tanítványai a későbbiekben sem hibáztak, így idén is ők utazhatnak a megyei megmérettetésre.

Eredmények:
Csót – Pápateszér 5-8
Munkácsy - Szt. István 7-8
Csót – Weöres 5-6
Pápateszér - Szt. István 8-16
Csót – Munkácsy 8-13
Pápateszér – Weöres 9-12
Csót - Szt. István 4-10
Munkácsy – Weöres 11-6
Pápateszér – Munkácsy 5-19
Szt. István – Weöres 9-6

Végeredmény:
1. Szent István
2. Munkácsy
3. Weöres
4. Pápateszér
5. Csót

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság