Elrajtolt a 2014. évi városi-körzeti tekebajnokság


2014-02-14 15:35:29  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elrajtolt a 2014. évi városi-körzeti tekebajnokság főképe
Alig egy hónap telt el a 2013.évi csapatbajnokság eredményhirdetése óta, ezen a héten máris elrajtoltak a városi-körzeti teke bajnokság idei küzdelmei. Az amatőr tekések két felkészülési bajnoksággal, a községek pontgyűjtő versenyével és a Barátság Kupával gyakorolhattak az ez évi 10 fordulóra, mely ebben az évben is szolgálhat kellő izgalmakkal. A tavalyi 43-mal szemben, idén 40 csapat adta le nevezését, így a férfiaknál megszűnt a ’D’ osztály és a csoportmeccsek után rájátszást sem rendeznek. A hölgyeknél hat csapat tavaszi-őszi rendszerben mérkőzik meg egymással, nagy kérdés, hogy bárki meg tudja-e szorítani Lovászpatona együttesét. A férfiak ’A’ osztályában 12-en, a ’B’-ben 11-en vágnak neki a küzdelmeknek, jót tett a színvonalnak, hogy az elmúlt kiírás ’C’ osztályának első három helyezettje, az Asztalosok, Egyházaskesző valamint az Ihász II. is felkerült, a ’C’-ben pedig szintén 11-en gurítanak. Polyák István, a Versenybizottság elnöke úgy vélekedett, három-négy fordulót követően már nagyjából láthatóak lesznek az erőviszonyok, ám így is szinte megjósolhatatlan a csapatok végső helyezése, egy-egy vereség könnyen a bajnoki címbe kerülhet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros