Elismerésben részesült a Pápa Városi Televízió


2014-02-15 10:49:40  | cikk: mo  | 


Elismerésben részesült a Pápa Városi Televízió főképe
Hagyományteremtő szándékkal munkaebédre várta a helyi sajtó képviselőit MH Pápa Bázisrepülőtér megbízott parancsnoka, a Nehéz Légiszállító Ezred parancsnoka, valamint a Boeing képviselője. Az alkalmon Magasy Zsolt alezredes, megbízott bázisparancsnok köszönetét fejezte ki a helyi média egész éves munkájáért, majd a MH Pápa Bázisrepülőtér és a Pápán települt SAC-program érdekében végzett hiteles tájékoztatásért elismerő emléklapban részesítette a helyi sajtót. A megbízott parancsnok elmondta, szeretnének hagyományt teremteni abból is, hogy a bázison zajló eseményeket a leghitelesebben bemutató médium munkáját minden évben ajándékkal tüntetik ki. Ebben az évben a Pápa Városi Televízió kapta az elismerést.
- A városi televízió itt volt velünk akkor is, amikor úgy tűnt, bezárják a repülőteret, de hiteles tájékoztatást kaptak a nézők arról is, amikor elindultak a fejlesztések, vagy amikor leszálltak a C17-es repülőgépek. Így a város lakossága megismerhette a SAC-programot és a C17-es repülőgépekről is képet kapott, amelyek – nagy örömömre – most már szinte a város jelképévé váltak – fogalmazott Magasy Zsolt megbízott bázisparancsnok.

A C17-es szállítórepülőgépet ábrázoló gravírozott üveget Varga András, a PVTV főszerkesztője és Mike László intézményvezető-helyettes vette át. Varga András köszönetét fejezte ki az elismerő ajándékért, majd úgy fogalmazott, nagy megtiszteltetés számukra ez a kitüntetés.
- Amikor 20 évvel ezelőtt elkezdtük a városi televíziózást, akkor azt tűztük ki célul, hogy beszámoljunk a városi eseményekről. S mivel a repülőtér szorosan a városhoz tartozik, ezért fontosnak tartottuk, hogy az ott zajló eseményekről is tudósítsunk. A búcsúrepülésről készített filmünk ugyanakkor az egyik legnagyobb vállalkozásunk volt akkoriban Mike Lászlóval. Mivel bennünket is érzékenyen érintett a repülőtér bezárásának híre, ezért nagyon örültünk, amikor újra a fejlesztésekről számolhattunk be. A 12 nemzet részvételével működő program résztvevői és családtagjaik nem sokkal a program Pápára települése után jelentkeztek nálunk, hogy jó volna egy nekik szóló, angol nyelvű híradót készíteni. Mi örömmel álltunk a feladat elé, s most már heti rendszerességgel, angol nyelven is beszámolunk a város eseményeiről, mely híradónkat honlapunkon érhetik el az érdeklődők – mondta el a főszerkesztő, majd hozzáfűzte, arra kéri a parancsnokot, hogy – a kiváló együttműködést megtartva – a jövőben is értesítsék a városi televíziót, hiszen stábjuk bármilyen, a reptér életéhez kapcsolódó eseményről nagy örömmel számol be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-05 11:26:33

Beck Zoli és a Szívemhez szorítom


ajánlott cikk főképe

2020-08-06 10:52:44

Múltidéző séta a zsidó temetőkben


ajánlott cikk főképe

2020-09-13 09:43:28

Ars Sacra Fesztivál a Pannonia Reformata Múzeumban


ajánlott cikk főképe

2020-08-17 17:06:22

Elhunyt az egyik koronavírusos idős beteg