Jótékonysági bál a Munkácsyban


2014-02-16 09:45:51  | cikk: mo  | 


Jótékonysági bál a Munkácsyban főképe
Rekordlétszámú résztvevővel zajlott a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola jótékonysági bálja tegnap este. A több mint kétszáz vendéget az intézmény vezetője, majd a szülői választmány elnöke köszöntötte. Mindketten azt hangsúlyozták, a szülők-nevelők bálja fontos esemény az iskola életében, hiszen a pedagógusok és a család együttműködése elengedhetetlen a sikeres oktató-nevelő munkához.
Megyeriné Borsó Éva igazgató köszönetét fejezte ki a résztvevőknek a támogatásokért, és mindazoknak, akik az est lebonyolításán fáradoztak. Az igazgató érdeklődésünkre elmondta, a jótékonysági bál bevételét az iskola alapítványa részére ajánlják fel, így a befolyt összeg a gyermekek versenyeztetését, a tehetséggondozást és a hátrányos helyzetű diákok kirándulásának támogatását segíti.

Az est folyamán gondosan összeállított műsor fogadta a vendégeket. Az összeállításban a munkácsys tanulók mutatták meg tehetségüket táncban, zenében és dalban. A műsort a nyolcadikosok keringője zárta, mely után szüleiket is felkérték az öltönyt és menyasszonyi ruhát öltött diákok. Az est folytatásában svédasztalos vacsora és hajnalig tartó mulatság várt a résztvevőkre.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-13 22:43:15

A pápai kórház megtette a szükséges óvintézkedéseket a betegek és dolgozók védelmében


ajánlott cikk főképe

2020-06-19 11:04:55

Holnap nyit a Kékfestő Múzeum megújult kiállítása


ajánlott cikk főképe

2020-07-09 19:18:13

Nyárvarázs gyermekszemmel


ajánlott cikk főképe

2020-07-10 17:02:10

Hittantábor a Szent Anna Plébánia szervezésében