Teljes a Lombard kerete


2014-02-17 16:00:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teljes a Lombard kerete főképe
Február 21-én éjfélkor zárul a hazai átigazolási időszak, de úgy tűnik a Lombard Pápa tavaszi kerete kialakult. A téli időszakban összesen négy futballista érkezett a Lombardhoz (Csizmadia Csaba, Horváth Richárd, Jagodics Bence, Kulcsár Kornél) nyolcan viszont távoztak Pápáról (Dóczi Krisztián, Ivancsics Gellért, Novica Makszimovic, Jasmin Mecinovic, César Quintero, Rodenbücher István, Zoran Supics, Tóth Bence). Szemán György klubigazgató a Nemzeti Sport Online kérdésére úgy nyilatkozott, Novica Makszimovic után Jasmin Mecinovic és Zoran Supic szerződését is felbontották.
- Sohase mond, hogy soha, vagyis teljesen nem zárható ki, hogy lesz még változás, de úgy gondolom, kész a keretünk, ezért ezen a héten már nem nézegetünk senkit, nincs nálunk próbajátékos, és már nem is várunk senkit. A győri Mihai Nicorec ügyében megszakadtak a tárgyalások, nem szerződik hozzánk.

A csapatra a szombati Ligakupa találkozó előtt egy mérkőzés vár, kedden 15 órától a Veszprémet fogadják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg


ajánlott cikk főképe

2020-06-22 16:53:43

Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC