Fokozott rendőri ellenőrzés Lovászpatonán


2014-02-19 08:39:02  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság 2014. február 15-én este 8 órától másnap hajnali 4 óráig fokozott ellenőrzést tartott Lovászpatona területén, ahol bált tartottak a helyi kultúrházban.

A „razzia” elsődleges célja az állampolgárok védelmének magasabb szintű biztosítása volt az erőszakos, garázda jellegű magatartások megelőzésével, a fiatalok által közkedvelt, nagyobb tömegeket vonzó bál biztonságának megteremtésével, valamint a szeszesital és a vezetési képességekre hátrányosan ható szer befolyása alatt álló járművezetők forgalomból kiszűrésével.

A hétvégi ellenőrzésben 23 rendőr, 10 polgárőr, a Katasztrófavédelem Pápai Kirendeltségének 2 munkatársa, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pápai Kirendeltségének 9 dolgozója vett részt.

A bálból két személyt állítottak elő a rendőrök a Pápai Rendőrkapitányságra, mivel nem voltak hajlandók személyazonosságukat igazolni. A közúti ellenőrzések alkalmával két gépkocsivezető esetében jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. Egyikük ellen büntető feljelentés készült, másikukat közigazgatási bírsággal sújtották a rendőrök. Egyéb közlekedési jellegű szabálysértés miatt 6 fővel szemben szabtak ki helyszínbírságot az egyenruhások.

Egy személygépkocsi utasainak igazoltatása során a járművezető és az egyik utas vonatkozásában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal egyik munkatársa kábítószer fogyasztás jeleit vélte felfedezni. A két 19 éves fiatalt mintavétel céljából előállították a pápai orvosi ügyeletre. Ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető feljelentés készült.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:08:21

Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították


Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a helyi rendőrkapitányság, várják a szemtanúk jelentkezését.

A Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19030/235/2020 bü. számon eljárást folytat egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt....

2020-04-09 12:10:48

A lakosság segítségét kérik a pápai rendőrök!


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 10:35:55

Ittasan hajtott fának a nő, a rendőrök eljárást indítottak ellene


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 11:52:00

Pápán folytatódik a Házhoz megyünk program