Előzetesben a trükkös tolvaj


2014-02-19 11:14:16  | cikk:  | 


A Veszprémi Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte 2014. február 17-én azt a pápai nőt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társával több idős embert is az otthonában lopott meg.
A rendelkezésre álló adatok szerint a 38 éves Cz. Szilvia és vele egykorú társa, F. Józsefné budapesti lakos 2014 januárjában és februárjában több dunántúli városban kerestek fel idős embereket, akik lakásába különböző hamis indokokkal – szomszédot, eladó lakást keresve, közüzemű cég, polgármesteri hivatal alkalmazottjaként – bebocsátást kértek. Az ingatlanokba bejutva elterelték a házigazda figyelmét és főként készpénzt tulajdonítottak el. A bűncselekmények elkövetésével több százezer forintot zsákmányoltak. Egy dunaújvárosi sértettnél – a nyugdíjas férfi éberségének köszönhetően – nem jártak sikerrel, nála a bűncselekmény kísérleti szakban maradt.
A Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Cz. Szilvia és társa, F. Józsefné ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. F. Józsefné jelenleg szökésben van, ellene elfogató parancs van érvényben.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 10:14:32

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében


A járőrök 2020. június 8-án délután Bakonyszentiván egyik utcájában igazoltattak egy autóval közlekedő 22 éves pápai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Pápai Rendőrkapitányság 2020. október 16-ig eltiltotta a járművezetéstől....

2020-06-09 13:26:28

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 15:51:00

50 helyett 111 - megbírságolták a sofőrt a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 16:33:57

Rendőrkézre került a motortolvaj