Állt a bál a Munkácsyban


2014-02-19 22:07:51  | cikk: Babos Petra  | 


Állt a bál a Munkácsyban főképe
Boszorkányoktól, vámpíroktól, királylányoktól és egyéb vidám maskarás tanulóktól volt hangos ma délután a Munkácsy-iskola, mivel a harmadik évfolyamos diákoknak ma délután tartották a farsangi mulatságot.
A gyerekek már hetekkel ezelőtt izgatottan készültek a farsangra, kidekorálták termeiket, elkészítették jelmezeiket.
Ferencziné Györgydeák Anna tanító érdeklődésünkre elmondta, a gyerekek már nagyon várták a farsangot, előzetesen megismerkedtek az ünnepkörhöz kapcsolódó népszokásokkal, hagyományokkal is.
A lampionokkal, lufikkal feldíszített osztályokban jelmezes bemutató, vidám játékok, ügyességi feladatok vártak a gyerekekre.
A zenés, táncos farsangi összejövetelen minden gyermek egyaránt jól érezte magát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-25 21:42:18

Bor és kultúra


ajánlott cikk főképe

2019-02-08 20:23:41

Energetikából a türrösök a legjobbak az országban


ajánlott cikk főképe

2019-02-05 17:49:43

Az iskola egykori tanára előtt tisztelegtek a matekversennyel


ajánlott cikk főképe

2019-05-11 08:48:02

Színes produkciók a X. Tarczy-gálán


PÁPA időjárás