A XIX. Télutó Kupa sorsolása


2014-02-20 17:41:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A XIX. Télutó Kupa sorsolása  főképe
A Pápai Polgármesteri Hivatal és a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ február 23-án vasárnap immár 19. alkalommal rendezi meg a Városi Sportcsarnokban a városban működő közszolgálati szférában dolgozók számára a Télutó Kupa teremlabdarúgó tornát. A szervezők változtattak a versenykiíráson, idén a csapatokban kizárólag 35 év felettiek játszhatnak, és megyei első osztályú bajnokságnál magasabb osztályban szereplő játékost nem lehetett nevezni. A korábbi évektől eltérően mindössze hat csapat nevezett -a címvédő Tűzoltóság nem is indul - akiket két hármas csoportba sorsoltak. Az ’A’ csoportba a tavalyi évet leszámítva sorozatban ötszörös bajnok Bázisrepülőtér került, velük a Pápai Rendőrkapitányság és egy új nevező, a Pedagógusok gárdája igyekszik felvenni a versenyt, a ’B’ jelű csoportban a Pápai Pénzügyőrség, a Polgármesteri Hivatal és a Pápai Mentőállomás igyekszik minél jobb eredményt elérni. Az élen végzettek az elődöntőben a legjobb második együttesekkel keresztbejátszanak, ahonnan a győztesek a döntőt, a vesztesek a bronzmeccset vívják, a csoportharmadikok pedig az ötödik pozícióért meccselnek.

A sorsolás:
9.00 MH Pápa Bázisrepülőtér - Pedagógus
9.21 NAVVMVPI (Pápai Pénzügyőr) - Pápai Polgármesteri Hivatal
9.42 Pápai Rendőrkapitányság - MH Pápa Bázisrepülőtér
10.03 Pápai Mentőállomás - NAVVMVPI (Pápai Pénzügyőr)
10.24 Pedagógus - Pápai Rendőrkapitányság
10.45 Pápai Polgármesteri Hivatal - Pápai Mentőállomás

A helyosztókat 11:48 perctől rendezik, a döntő kezdési időpontja 12:30 perc.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-10 18:06:53

Műugró bemutató a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:49:50

Munkába állt a Perutz FC