Csapatfotózás a Lombardnál


2014-02-21 16:17:44  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Csapatfotózás a Lombardnál főképe
Február 22-én szombaton már a nyolcaddöntőkkel folytatódnak a Ligakupa küzdelmei. Az oda-visszavágós párharc első állomásán a Lombard Pápa Kecskemétre utazik, ahol a Széktói Stadionban igyekszik minél jobb eredményt elérni. A csapat a keddi Veszprém elleni felkészülési találkozó után csütörtök kivételével napi egyet edzett. Tóth Bálint szerint egyben van a csapat, szeretnének minél jobb eredményt elérni, és természetesen továbbjutni. A csapatnál Goran Maric rehabilitációja jól halad, a gólerős támadó a héten Spanyolországba utazott, ahol a műtétet végző orvos újra megvizsgálta, és egy rehabilitációs edzővel is találkozott. Dlusztus András visszatérésére még várni kell, de mint megtudtuk, az ő állapota is egyre biztatóbb. Ahogy már megszokhattuk a szezonkezdetekkor, a pénteki edzést megelőzően az egyéni képek mellett elkészült a 2014-es tavaszi szezon csapatfotója is, a vezetőség tagjai mellett megörökítették a három kapust és a 18 mezőnyjátékost – a felvételről Goran Maric, Szabó Ottó és Dlusztus András hiányzik - a fotók hamarosan elérhetőek lesznek a hivatalos honlapon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban