A Weöres utazik a kézilabda diákolimpia megyei döntőjére


2014-02-21 17:25:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Weöres utazik a kézilabda diákolimpia megyei döntőjére főképe
A Pápai Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték a IV. korcsoportos fiú kézilabda diákolimpia városi-körzeti döntőjét. A meghívott öt csapatból végül négyen tudták elfogadni a meghívást, Csót együttese egyéb elfoglaltság miatt távolmaradt a küzdelmektől, így a körzetet Pápateszér és Pápakovácsi, a városi színeket a Weöres és a Munkácsy képviselte. A versenyről – ahogy a lányoknál is – az első helyezett a megyei fináléra került, melyet április elején Ajkán rendeznek meg. Az előzetesen ismert erőviszonyok alapján a Weöres számított a legnagyobb esélyesnek, hiszen a csapat tagjai a Bakonyerdő Pápa utánpótlás csapatában szerepelnek, egyikük pedig a veszprémi Éles Kézisuliban pattogtatja a labdát. A papírformát végül igazolta is a csapat, így a IV. korcsoportosoknál Ajkán a lányoknál a Szent István, a fiúknál a Weöres képviseli városunkat.

Végeredmény:
1. Weöres
2. Munkácsy
3. Pápakovácsi
4. Pápateszér

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak