Kedden szurkolói ankét a Perutzban


2014-02-24 12:07:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kedden szurkolói ankét a Perutzban főképe
A hagyományoknak megfelelően az első tavaszi mérkőzést megelőzően a Lombard Pápa szurkolói ankétot tart. Az összejövetelt február 25-én 18:15-től a Perutz Stadion főépületének emeleti tanácstermében rendezik, amelyen a tervek szerint az egyesület vezetősége, szakmai stábja és a Lombard Pápa újonnan igazolt játékosai is részt vesznek majd. A klub vezetősége minden drukkert szeretettel vár a találkozóra.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-27 09:40:14

Hanzl kétmeccses eltiltást kapott


ajánlott cikk főképe

2020-01-07 18:05:12

Kosárlabda: Vereség az évindítón


ajánlott cikk főképe

2019-10-17 20:44:17

Pápára érkezett a Megyefutás


ajánlott cikk főképe

2019-10-18 18:01:54

A Bicskét fogadja a Perutz FC


PÁPA időjárás