UEFA delegáció járt Pápán


2014-02-24 12:11:52  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


UEFA delegáció járt Pápán főképe
Az UEFA tavaly Magyarországnak ítélte oda az idei U-19-es Európa-bajnoki döntő rendezési jogát, július 19-31. között a mieinken kívül hét csapat küzd majd négy helyszínen a végső győztesnek járó trófeáért. A kontinensviadal négy helyszíne a győri ETO Park, az újpesti Szusza Ferenc Stadion, az épülő felcsúti stadion, valamint a pápai stadion lesz – számolt be az mlsz.hu. A Magyarországra érkező UEFA-delegációt Claudio Negroni, az UEFA eseményszervezési menedzsere vezette, az MLSZ részéről Igaz András, az Eseményszervezési Osztály vezetője, az Eb tornaigazgatója fogadta a küldöttséget. A bejárást Pápán kezdte meg az UEFA delegációja, a látogatás végén Pierpascal Larotonda projektigazgató elégedettségének adott hangot a stadionnal kapcsolatban. A Perutz Stadionban Szemán György klubigazgató és Tóth Péter PELC ügyvezető fogadta a küldöttséget. Elhangzott, hogy Pápa megtiszteltetésnek veszi a rendezés lehetőségét, melynek abban esetben tud eleget tenni, ha a bajnokság vége után azonnal kezdődő centerpálya talajcsere és műszaki fejlesztés maradéktalanul befejeződik a kontinensviadal kezdetéig. Az épülő felcsúti stadionról szuperlatívuszokban beszéltek az UEFA munkatársai, a tervek szerint itt rendezik meg a torna csoportjainak sorsolását is. Csütörtökön Telkibe látogatott a delegáció, a létesítmény bejárását követően az UEFA munkatársai háromórás megbeszélésen értékelték az eddigi munkát és egyeztették a következő lépéseket.
- Márciusban újabb látogatásra érkeznek az UEFA szakemberei, ezt követi a sorsolás előkészítése, a torna menetrendjének kialakítása, a lebonyolítás technikai részleteinek véglegesítése – mondta az mlsz.hu-nak Igaz András. – Az UEFA elégedett a dolgok jelenlegi állásával, de a munka dandárja ezután kezdődik meg, rengeteg tennivalónk lesz a következő négy-öt hónapban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát