Sakkozóink magabiztos győzelmet arattak


2014-02-24 12:20:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakkozóink magabiztos győzelmet arattak főképe
Vasárnap játszotta le soron következő mérkőzését a Pápai Sportegyesület sakk szakosztályának csapata a megyei első osztályú bajnokságban. Az ajkaiak ellen a legerősebb összeállításban sikerült leülniük, amire hosszú idő óta nem volt példa, ezért is győzelmi esélyekkel fogadták a Bányász csapatát. Fontos volt számukra egy nagyarányú győzelem, hiszen csak ebben az esetben maradhattak versenyben a bajnoki címért folyó küzdelemben. A csapat tagjainak sikerült is igazolniuk az elvárásokat, hiszen a végeredmény 9.5 – 2.5 lett a javukra. Nyertek: Bartók Zoltán, Kiss Csaba, Varga Gyula, Kiss Zoltán, Sashalmi Ádám, Margl Roland, Kerecsényi Zoltán és Kissné Simon Bernadett, döntetlent ért el Mezei Zsolt, Buzás Gyula és Gyutai Nándor. Az utolsó fordulóban március 9-én idegenben az Ajkai ASSE ellen játszanak. A Pápai Sportegyesület sakk szakosztálya akár már óvodás kortól továbbra is várja a sakkozni vágyó gyerekeket és felnőtteket. Edzéseiket kedden és csütörtökön 14.30-tól 18 óráig tartják a Pedagógus Művelődési Otthonban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke


ajánlott cikk főképe

2020-04-14 17:22:07

Hegymászás: Újabb csúcsokat hódított meg Mógor Péter


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában