Szabó Ottó közel a Dunaszerdahelyhez


2014-02-24 19:02:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szabó Ottó közel a Dunaszerdahelyhez főképe
Világi Oszkár meg nem erősített információi szerint megvásárolta a dunaszerdahelyi DAC futballklub magánkézben lévő részvényeit – adta hírül a kozbeszed.sk. A blogportál szerint az új mecénás érkezését alátámasztani látszik a dunaszerdahelyi futballklub háza táján beindult játékosmozgás is. Egy ideje a csapattal készül a Dunaszerdahelyen jól ismert, a pozsonyi Slovanban és a Győri ETO-ban is megfordult Szabó Ottó. A 33 éves középpályás Pápáról történő távozását jelzi az is, hogy az utolsó tesztmeccseken már nem szerepelt a Lombard Pápa csapatában, és a Kecskemét elleni Ligakupa találkozón sem volt a keretben. A Lombardnál nem cáfolták a portál értesüléseit, úgy nyilatkoztak, Szabó Ottó engedélyt kapott rá, hogy csapatot keressen magának, sorsa napokon belül eldől. A játékos 2012-ben a Győri ETO-tól érkezett Pápára, ősszel 13 bajnokin három Ligakupa és három Magyar Kupa találkozón jutott szóhoz, gólt nem szerzett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC