Live train a Küzdősport Centrumban


2014-02-26 13:57:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Live train a Küzdősport Centrumban főképe
Második alkalommal rendezték meg a Küzdősport Centrumban a Live Train elnevezésű küzdelmi délutánt a Bakony Judo Klub és a Ronin HSE sportolói. A háromórás edzés alatt ezúttal is 8x6 perc gi-s (a Gi a ju jitsu edzőruhát jelenti - kabát, öv, nadrág - azaz a ruházatot is használhatják a küzdelem során) és 8x 6perc no gi-s küzdelemben (itt passzos ruházatban vannak a versenyzők és nem lehet használni a küzdelemben a ruházatot) próbálhatták ki erejüket és állóképességüket a harcosok.
- A gyakorlásra ezúttal is több városból érkeztek a judósok és a brazil jiu jitsusok, többek között Veszprémből, Ajkáról, Oroszlányból, Győrből, mintegy negyvenen. Külön öröm volt a rendezőknek, hogy részt vett a Hét Csillag Egyesület vezetője, Pintér Péter is, aki bár számára idegen harcmodorban küzdött, tiszteletre méltó módon végigcsinálta a 16 küzdelmet. A közös bemelegítést ezúttal a judósok vezényelték, ami után a rendezők kihangsúlyozták, hogy a legfontosabb szempont nem az egymás legyőzése, hanem az, hogy mindenki sérülés nélkül fejezze be a küzdelmeket, és ezt a harcosok maradéktalanul be is tartották, hiszen még egy húzódás sem volt a délután folyamán. A gyakorlás célja volt, hogy mindenki fel tudja mérni a határait, tudjon gyakorolni, olyan partnerekkel, akikkel eddig még nem találkozott, új technikákat, módszereket tanuljon. Ennek a 16 küzdelem mindenféleképp tökéletes alkalom volt, hiszen mindenki megtalálta a számítását, és kellemesen elfáradt. Nagyon reméljük, hogy a legközelebbi alkalommal a város többi küzdősportolója is kedvet kap, és kipróbálja a küzdelmeknek ezen módját – tájékoztatta hírportálunkat Mezei Csaba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja