Eddig négy országgyűlési képviselőjelöltet vettek nyilvántartásba


2014-02-26 14:15:37  | cikk: mo  | 


Eddig négy országgyűlési képviselőjelöltet vettek nyilvántartásba  főképe
Az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság tegnap estig négy jelöltet vett nyilvántartásba. A bejelentés sorrendjében – a múlt heti választási bizottsági ülésen – elsőként dr. Kovács Zoltánt, a Fidesz-KDNP, másodikként Gőgös Zoltánt, a baloldali összefogás jelöltjét, majd – a tegnapi bizottsági ülésen – Királyné Ferencz Ildikót, az Új Magyarország Párt és Ferenczi Gábort, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltjét. A képviselőjelöltek összegyűjtötték a megfelelő számú, azaz az 500 érvényes ajánlást.

Kanozsainé dr. Pék Mária elmondta, a jelölőszervezetek vagy független jelöltek legkorábban február 17-én vehették át az ajánlóíveket az országgyűlési egyéni választókerületi választási irodában. Pápa város jegyzőjétől megtudtuk, az egyéni választókerületben indulni szándékozó jelölteknek március 3-áig kell összegyűjteniük az induláshoz szükséges 500 érvényes ajánlást. A jogszabály szerint a beérkező ajánlásokat a választási iroda ellenőrzi, majd az országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság – amennyiben mindent a jogszabályok szerint megfelelőnek talál – a bejelentést követő három napon belül nyilvántartásba veszi a jelölteket.

Kanozsainé dr. Pék Mária tájékoztatott arról is, tegnap estig 21 jelölt jelezte ajánlóív iránti igényét a 4. sz. országgyűlési egyéni választókerületi választási irodánál. Az ajánlóívekre vonatkozó igényeket egyébként március 3-ig be lehet nyújtani, ugyanakkor az összegyűjtött 500 érvényes ajánlást is ezen a napon 16 óráig kell eljuttatni a választási irodához.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-26 18:30:56

Tovább mérséklődött a vírusfertőzéssel érintettek száma


ajánlott cikk főképe

2020-08-20 21:48:06

37-re csökkent a pozitív személyek száma


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 14:54:42

Vért adtak a tűzoltók


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 13:43:24

Kettő nyári tábort kínál a könyvtár