Városi angol szépkiejtési verseny a Tarczyban


2014-02-26 22:27:57  | cikk: Babos Petra  | 


Városi angol szépkiejtési verseny a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola már évek óta rendszeresen megszervezi az angol nyelvi kiejtési versenyt az 5., 6., 7. és 8. osztályosok számára. Az idei megmérettetésre 14 diák nevezett, az Erkelből, a Tarczyból, a katolikus iskolából és a Türrből.
- Az angol nyelvi kiejtési versenyt azért rendezzük meg már évek óta rendszeresen, hogy a gyerekek, akik szívesen és eredményesen tanulják az angol nyelvet, és természetesen az őket tanító angoltanárok minél szélesebb választékot találjanak a tanév során kínálkozó lehetőségek között, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelő műfajt, versenyzési lehetőséget, ami sikert hoz, biztatást, lendületet ad a további tanuláshoz. A mai versenyt azok között a diákok között hirdettük meg, akik szeretik az angol nyelvet, szépen és értően tudnak angolul beszélni. A megmérettetésen egy már jól ismert angol szövegrészletet kellett elmondaniuk, majd egy idegen, szépirodalmi vagy mese részletet kellett felolvasniuk. A diákokat két korcsoportban (5-6. és 7-8. osztály) két-két tagból álló zsűri értékelte. A szakavatott zsűri tagjai Hardi Tünde tagozatvezető és Julianna Ugande angol nyelvi lektor, míg a kisebbeknél Sarah Fellows és Bertalan Ágnes angoltanárok voltak - mondta Martonné Klimó Irén, az angol nyelvi munkaközösség vezetője.
A legjobbak oklevélben és könyvjutalomban részesültek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 20:09:21

Gépkocsival segítik a máltai munkát


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 17:14:26

Osztályonként vették át a bizonyítványokat a Weöresben


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 12:28:11

Zárva vannak az iskolák, Pápán nem igényelték az ügyeletet


ajánlott cikk főképe

2020-03-19 16:19:36

Beszakadt a szökőkút térkőburkolata az egyik kukásautó alatt a Fő téren