Elbontják a jégpályát


2014-02-27 13:21:30  | cikk: HuHa  | 


Elbontják a jégpályát főképe
Az időjárási előrejelzések szerint feltartóztathatatlanul jön a tavasz, nincs értelme tovább várni a korcsolyázásra alkalmas időre, ezért megkezdték a Fő téri jégpálya bontását. Minderről Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit. Mint mondta, ez az első szezon próbaüzem volt, igyekeztek azokon a napokon, amikor működtethető volt a pálya minél több információt és tapasztalatot szerezni az üzemeltetésre vonatkozóan, amiket elemeznek, értékelnek és a következő – vélhetően már novemberben induló – szezonban használni tudnak. Folyamatosan vizsgálták, hogy a különböző időjárási viszonyok között miként viselkedik a jég, a különböző időszakokban hogyan oszlik meg a vendégforgalom és melyek az optimális üzemeltetési körülmények.
-Ebben a nagyon tavaszias télben 24 napot tudott működni a pálya, ez idő alatt 3108 vendége volt a létesítménynek – közölte, utalva arra, hogy az idei télen többször is megdőlt az országos melegrekord Pápán. A több mint 3000 belépésből 412 volt az iskolai csoportokkal érkező diákok belépése, az iskolák közül a Türr István Gimnáziumból, Erkel Ferenc, a Gyurátz és a Weöres-iskolából érkezett a legtöbb koris a tanórák keretében.
Az ügyvezető hozzátette, bár a próbaüzem költségeit a kivitelező állta és minden végleges számot még nem tudnak a működtetésről, azt már látják, ha üzemeltethető a jégpálya, akkor a vendégforgalomból származó bevétel fedezi a költségeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-17 17:15:45

Megszűnt a látogatási tilalom a kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 20:39:25

Készül a tómeder a Schwenczel réten


ajánlott cikk főképe

2020-09-05 21:48:27

Kevesebb karantén


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 19:52:38

Képviselők az épülő atlétikai centrumnál