Elbontják a jégpályát


2014-02-27 13:21:30  | cikk: HuHa  | 


Elbontják a jégpályát főképe
Az időjárási előrejelzések szerint feltartóztathatatlanul jön a tavasz, nincs értelme tovább várni a korcsolyázásra alkalmas időre, ezért megkezdték a Fő téri jégpálya bontását. Minderről Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit. Mint mondta, ez az első szezon próbaüzem volt, igyekeztek azokon a napokon, amikor működtethető volt a pálya minél több információt és tapasztalatot szerezni az üzemeltetésre vonatkozóan, amiket elemeznek, értékelnek és a következő – vélhetően már novemberben induló – szezonban használni tudnak. Folyamatosan vizsgálták, hogy a különböző időjárási viszonyok között miként viselkedik a jég, a különböző időszakokban hogyan oszlik meg a vendégforgalom és melyek az optimális üzemeltetési körülmények.
-Ebben a nagyon tavaszias télben 24 napot tudott működni a pálya, ez idő alatt 3108 vendége volt a létesítménynek – közölte, utalva arra, hogy az idei télen többször is megdőlt az országos melegrekord Pápán. A több mint 3000 belépésből 412 volt az iskolai csoportokkal érkező diákok belépése, az iskolák közül a Türr István Gimnáziumból, Erkel Ferenc, a Gyurátz és a Weöres-iskolából érkezett a legtöbb koris a tanórák keretében.
Az ügyvezető hozzátette, bár a próbaüzem költségeit a kivitelező állta és minden végleges számot még nem tudnak a működtetésről, azt már látják, ha üzemeltethető a jégpálya, akkor a vendégforgalomból származó bevétel fedezi a költségeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-22 23:28:29

Horváth Lajos emlékkiállítás


ajánlott cikk főképe

2019-12-22 19:52:13

A Pápai Kosárközösség adventi vására


ajánlott cikk főképe

2019-10-28 08:29:24

Megáldották a Szent József-kápolna toronysisakját


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 13:48:13

Értékes bébiétel adományt osztottak a Teuton Lovagrend adományából


PÁPA időjárás