Kaposváron folytatódik a futballtavasz


2014-02-28 14:17:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kaposváron folytatódik a futballtavasz főképe
Szombaton 16 órai kezdettel a sereghajtó Kaposvár otthonában vág neki az idei bajnoki küzdelmeknek a Lombard Pápa gárdája. Talán soha ilyen pozitív előjelekkel nem várhatták a pápaiak a szezont, bizakodásra adhat okot az edzőmeccsek és a legutóbbi Ligakupa találkozón elért végeredmények, ugyanakkor a szurkolói ankéton Tóth Bálint óvatosságra intett mindenkit, mint mondta, majd a tétmeccsek határozzák meg hogy sikerült a felkészülés. A kiesés elől menekülő Rákóczi otthonában nem számít könnyű 90 percre a pápai mester, hiszen az ellenfél minden mérkőzésükön élet-halál harcot vív majd. Hangsúlyozta, fejben is maximális koncentrációra lesz szükség. Amibe a hazaiak kapaszkodhatnak, hogy a Lombardnak nem igazán megy a kaposvári stadionban, hiszen legutóbbi öt idegenbeli bajnokijukat elveszítették. Ami Selymes Tibor csapatát illeti, télen szinte teljesen kicserélődött a csapat, 12-en távoztak, 10 pedig érkeztek a Rákóczihoz - a legnagyobb fogás az észt válogatott támadó, Tarmo Kink, aki korábban Győrben futballozott - a tesztmeccseken kifejezetten jól szerepeltek, mérlegük három győzelem, négy döntetlen, egy vereség. A vezetőedző szerint a társaság kivívhatja a bennmaradást a folytatásban, a biztos anyagi háttérhez azonban ismét az önkormányzat segítségét kérték, a gárdát végül 60 millió forintos összeggel segítette a városi közgyűlés.
- Nekünk mind a tizenhárom mérkőzés egy döntő, de úgy gondolom, hogy az első meccs lesz a legfontosabb. Ha nyerünk, akkor talán könnyebb dolgunk lesz a folytatásban, a siker erőt és hitet adhat nekünk - fogalmazott Selymes Tibor a rakoczifc.hu-nak.

A Rákóczi elleni derbit Fábián Mihály vezeti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-07-22 14:22:49

Három góllal nyert a Perutz, Dóczi megsérült


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége


ajánlott cikk főképe

2020-09-27 20:42:17

Pápán szakadt meg a ZTE rossz szériája