Farsang farkán - a nyugdíjasok vidám műsorával kezdődött a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozata


2014-02-28 18:06:01  | cikk: mo  | 


Farsang farkán - a nyugdíjasok vidám műsorával kezdődött a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozata főképe
Vilma és Frédi párharca, vidám dalok, huncut versek és szórakoztató jelenetek – a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete farsangi mulatsága nyitotta a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos programsorozatot Pápán. A Pedagógus Művelődési Ház nagyterme rendkívül szűkösnek bizonyult, olyan sokan ellátogattak a nyugdíjas egyesület programjára, melyben az irodalmi önképző kör, az énekkar és a tánckar aktívan részt vállalt. Puskásné Tófeji Valéria elmondta, igyekeztek a farsanghoz méltó tréfás műsort összeállítani, melyben sokféle műfaj megtalálható. Az irodalmi önképző kör vezetője hozzátette, tagjaik nagyon lelkesek, mindenki egytől-egyig nagy örömmel vállalja a fellépéseket. Alig fejezték be az adventi fellépéssorozatot, már meg is kezdték a farsangi műsor bemutatását a klubokban, s hétfőtől pedig ismét újabb összeállítással rukkolnak elő nőnap alkalmából.

Baán Éva, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete elnöke azt hangsúlyozta, szervezetük tagjai szeretnek szórakozni és mulatni, a farsangi mulatságot is minden évben megtartják. Az összejövetelek alkalmával jókat beszélgetnek és megkínálják egymást gusztusos házi süteményeikkel. Így történt ez ma is, a farsangról nem hiányozhatott a szalagos és a csörögefánk, melyből többfélét is kóstolhattak a megjelentek, hiszen sokan igyekeztek megmutatni, milyen ízletes fánkot tudnak sütni.

A Kultúrházak éjjel-nappal holnap folytatódik, a szervezők igyekeztek úgy összeállítani a programot, hogy abban minden korosztály megtalálja a számára érdekes kikapcsolódást. Szombaton 16 órától a színházépület emeleti előadótermében Lakatos István grafikus, író lesz a Kortárs-Társas vendége, majd 18 órától Improvizációs színház várja az érdeklődőket ugyanitt. 20 óra 30 perctől Speak Up koncert szórakoztatja a színházépületbe látogatókat, míg a vasárnap délután a legkisebbeké, a szervezők családi délutánra várják a gyerekeket és szüleiket a farsang jegyében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-23 11:48:18

Június 8-án kezdődik lomhulladék gyűjtési program


ajánlott cikk főképe

2020-04-29 20:50:33

Megkezdődött a kivitelezés a Külső-Várkertben


ajánlott cikk főképe

2020-06-16 11:26:10

A tarczys Rátz Marcell országos első helyezett lett egy irodalmi pályázaton


ajánlott cikk főképe

2020-09-23 16:56:12

Átadták a Petőfi-pavilont a könyvtár udvarán