Már lehet nevezni a városi kispályás labdarúgó bajnokságba


2014-03-05 11:31:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Már lehet nevezni a városi kispályás labdarúgó bajnokságba főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ és Pápa Város Kispályás Labdarúgó Bizottsága tavaszi-őszi idénnyel idén is megrendezi a városi kispályás labdarúgó bajnokságot. A szervezők két osztályba várják a csapatok jelentkezését, a nevezési határidő március 21. (péntek). A küzdelmekbe nem nevezhetők az NB I-es, NB II-es és NB III-as nagypályás bajnokságban szereplő labdarúgók, ezen osztályok ifi és serdülő bajnokságában leigazoltak játszhatnak, de felnőtt mérkőzésen való pályára lépésükkel elvesztik játékjogosultságukat. A csapatoknak 10.000 forint nevezési díjat kell a következő számlaszámra elutalni: OTP Bank 11748045-15430874 (megjegyzésben kérik feltüntetni: Kispályás labdarúgó bajnokság + csapatnév), vagy személyesen a JMSZK gazdasági irodájában befizetni. A nevezési lapot, a labdarúgók olvashatóan kitöltött névsorát és a 10.000 forint befizetését igazoló dokumentumot Pápa Város Kispályás Labdarúgó Bizottságának (8500 Pápa, Várkert út 4.) címére kell beküldeni március 21-ig. A nevező csapat maximum 25 főt nevezhet a bajnokságba a kispályára igazolt labdarúgók névjegyzéke által. Obszcén, trágár másokat megbotránkoztatható csapatnév választása tilos, a Pápa Város Kispályás Labdarúgó Bizottsága elutasíthatja az ilyen néven nevező csapatot, új csapatnév választására szólítja fel. A tavaszi idény április 7-től június 13-ig, az őszi szezon augusztus 18-tól október 31-ig tart. Az első osztály kedden és csütörtökön, a másodosztály szerdán és pénteken játssza mérkőzéseit, a tartalék játéknap hétfő, a kezdési időpontok: 17:00, 18:05, 19:10, 20:15. A helyszínek nem változtak, a Vasas Sporttelepén 2500 forint lesz egy mérkőzés díja, a Munkácsy Sporttelepén a salakos 2500, a műfüves pálya 3500 forint lesz, a bérleti díjak az áramdíjat is tartalmazzák. Az elmaradt mérkőzést a következő két héten belül le kell játszani. Az új kezdési időpontot 48 órával a mérkőzés előtt be kell jelenteni Láposi József játékvezetői és játékosigazolási koordinátornak. A csapatokra nincs várakozási idő. A mérkőzéseket minden esetben a megadott időpontokban kell elkezdeni! Amennyiben az ellenfél nem tud kiállni vagy öt főnél kevesebben vannak, akkor a vétlen csapat kapja a három pontot. Ha valamelyik csapat a kezdési időponthoz képest 24 órán belül lemondja a mérkőzést (időjárási okok kivételével), akkor a három pontot szintén a vétlen együttes kapja.
- Minden mérkőzésről jegyzőkönyvet kell felvenni, a jegyzőkönyvről mindig a pályaválasztó gondoskodik. Szabályosan kitöltött jegyzőkönyv nélkül a játékvezető nem vezeti le a mérkőzést. A pályaválasztó csapat vezetőjének kell megkeresni az ellenfelét a sorsolás szerinti játéknap előtt legalább három nappal, a mérkőzés pontos kezdési időpontjának egyeztetése miatt. A mérkőzés pontos helyszínéről és időpontjáról Láposi József játékvezetői koordinátor a mérkőzés előtt három nappal értesíteni kell. Játékvezetőt - külön kérés nélkül - Pápa Város Kispályás Labdarúgó Bajnokság játékvezetőinek koordinátora minden mérkőzésre küld – olvasható a szervezők által közzétett kiírásban. Kérjük, hogy a benevező csapatok 2014. április 4-ig 5.000 forintot a Kispályás Labdarúgó Bizottság (Városi Sportcsarnok) részére eljuttatni szíveskedjenek. A bajnokság végén, ha minden mérkőzés lejátszásra került, és a ki nem álló csapatoktól levont összeggel növelt kauciót a csapatok visszakapják. Egyszeri ki nem állás 1.000 forintot, kétszeri 2.000 forintot, háromszori 2.000 forintot levonást és kizárást jelent a bajnokságból.
További információ Rácz István sportszervezőtől kérhető a 06-20/938-1746-os telefonszámon illetve a papaisport@freemail.hu e-mail címen keresztül.

Nevezési lap letölthető ITT!

A labdarúgók névjegyzéke elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-25 18:14:29

Jótékonysági örömfutás a gyermekorvosi rendelőért


ajánlott cikk főképe

2019-06-20 20:38:11

A csapategység hozta meg a remélt sikert


ajánlott cikk főképe

2019-08-21 17:47:27

Páros teniszverseny


ajánlott cikk főképe

2019-06-07 13:58:32

Lengyel Ferenc: Változás kell!


PÁPA időjárás