Orosz Márk kimaradt a válogatott szűkített keretéből


2014-03-05 14:52:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Orosz Márk kimaradt a válogatott szűkített keretéből főképe
Pintér Attila szűkítette a keretét a 18 órakor kezdődő Magyarország–Finnország mérkőzésre – írja az nso.hu. Az eddigi 35-ről 25-re csökkentette a keretet a kapitány, akikkel délután elindul az ETO Parkba. Az utazó keretbe kerülő futballistákkal délelőtt a rögzített szituációkat vette át a szakmai stáb, míg a többiek egy átmozgató tréninggel zárták az edzőtáborozást. Pintér Attila döntése értelmében a Lombard Pápa játékosa, Orosz Márk nem lép pályára a finnek ellen, ahogy Heffler Tibor, Laczkó Zsolt, Guzmics Richárd, Pölöskei Zsolt, Tőzsér Dániel, Vass Ádám, Böde Dániel, Szatmári Lóránd és Lencse László sem. A szövetségi kapitány a kezdőcsapatot közvetlenül a mérkőzés előtt hozza nyilvánosságra.

A 25 FŐS MAGYAR KERET

Kapusok:
Balogh János
Bogdán Ádám
Horváth Tamás

Védők:
Juhász Roland
Kádár Tamás
Korhut Mihály
Lázár Pál
Leandro
Lipták Zoltán
Vanczák Vilmos

Középpályások:
Elek Ákos
Gyurcsó Ádám
Koman Vladimir
Lovrencsics Gergő
Varga József
Pátkai Máté
Sándor György
Stieber Zoltán
Szakály Péter
Dzsudzsák Balázs

Támadók:
Futács Márkó
Nikolics Nemanja
Priskin Tamás
Rudolf Gergely
Varga Roland

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-16 15:09:37

Nyolc edzőmeccs a Perutz programjában


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 13:58:04

Lovas elismerések


ajánlott cikk főképe

2020-03-16 14:07:45

Felfüggesztették az NB-s meccseket