Változnak a jegyvásárlási és beléptetési szabályok a Lombardnál


2014-03-05 20:49:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Változnak a jegyvásárlási és beléptetési szabályok a Lombardnál főképe
A megújult sporttörvény (Sportról szóló 2004. évi I. törvény) értelmében az NB I-es csapatok labdarúgó-mérkőzéseinek látogatásához személyes adatok megadása is szükséges. Pénteken este 19 órától tavaszi első hazai bajnoki mérkőzését játssza a Perutz Stadionban a Lombard Pápa a Mezőkövesd ellen. A hatályos jogszabályok szerint a március 7-i találkozóra is csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Perutz Stadionba. A Lombard Pápa Termál FC szurkolói március 5-től folyamatosan a meccsjegy.mlsz.hu honlapon és a Ticket Express jegyirodáiban is megvásárolhatják a jegyeiket. A szurkolóknak az internetes jegyvásárláskor is meg kell adniuk a nevüket, a születési helyet és időt, illetve első alkalommal a lakcímüket is. Az online jegyvásárlás során a lakcím megadását a számvitellel kapcsolatos jogszabályi rendelkezések teszik kötelezővé. Az internetes vásárláskor a jegyért bankkártyával kell fizetni. A jegyvásárlást követően a drukkereknek a kinyomtatott belépőt magukkal kell vinniük a találkozóra, ahol ugyanakkor továbbra is lehetőség lesz a helyszíni jegyváltásra is. A Mezőkövesd elleni bajnokira elővételben a stadion irodájában csütörtökön munkaidőben, pénteken 9-12 óráig, valamint 15 órától folyamatosan az 1. számú hazai pénztárban lehet tikettet váltani. A 14 éven aluli gyermekek továbbra is ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket, azonban nekik is kell névre szóló 0 forintos jegyet váltaniuk. A vendégszurkolók elővételben Pápán a Stadionban is válthatnak belépőt az irodában. A klub vezetősége kéri a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.), a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét. A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be. A kiskorú nézők, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében. A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért a klub kéri a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, kövessék a rendezők iránymutatásait illetve tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától. A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.
A bérlettel rendelkezők a tavaszi időszakban bérletük hátoldalára vonalkódot kapnak térítésmentesen, így külön jegy regisztrálása nélkül jöhetnek a mérkőzésekre. A vonalkódot sorban állás nélkül csütörtökön és pénteken délelőtt a Perutz Stadion irodájában felragasztják. A mérkőzés előtt a bérletes bejáratnál szintén felragasztásra kerülnek a vonalkódok. Egyéb tennivalójuk a bérleteseknek nincs.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-24 12:19:03

Hangya Kézinyár


ajánlott cikk főképe

2019-07-12 16:18:44

Nagytevelen táborozott a Pápai Judo Akadémia


ajánlott cikk főképe

2019-06-13 18:04:35

Túlélőfutás: A hőséggel és az akadályokkal is megküzdöttek


ajánlott cikk főképe

2019-09-05 10:11:44

Beismerte bűnösségét az aranytömbökkel csaló férfi


PÁPA időjárás