Véber György visszatér a Perutz Stadionba


2014-03-07 11:22:11  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Véber György visszatér a Perutz Stadionba főképe
A Lombard Pápa két magabiztos Ligakupa győzelem között a bajnokságban 1-1-es döntetlent ért el Kaposváron. Az élvonalbeli labdarúgó pontvadászat 19. fordulójában pénteken este 19 órától Mezőkövesd látogat a Perutz Stadionba. Az augusztusi odavágón a mieink Griffiths duplájával teljesen megérdemelten megnyerték a találkozót. A lefújást követően a hazaiak vezetőedzője úgy fogalmazott, „a mezőny egyik leggyengébb tagja simán vitte el a három pontot” A mestert Véber Györgynek hívják, aki történetesen három éven keresztül irányította a pápai fiúkat, akikkel szép sikereket ért el, más kérdés, hogy azzal a diadallal a pápaiak akkor a tabella élére álltak, tehát olyan gyenge mégsem lehetett a csapat…. A vendégek a 13. helyről várják Vad II. István kezdő sípszavát, míg a hazaiak a kilencedikek a tabellán. A tabellán elfoglalt pozíció és a forma alapján a mieink számítanak esélyesnek, hiszen a Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek a kétgólos előny ellenére kisetek a Ligakupából – a DVTK jutott tovább – a bajnokságban pedig a Kecskeméttől hazai pályán egygólos vereséget szenvedtek. Az előjelek a mieinknek kedveznek, Tóth Bálint szerint a közönség győzelemre törő Lombard Pápát fog a küzdőtéren látni.
- Az a dolgunk, hogy megkeresítsük a Mezőkövesd életét és egy kicsit biztonságosabbá tegyük a helyzetünket, hiszen sűrű a középmezőny. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Lombard korábbi trénere ül az ellenfél kispadján, de ezzel nem foglalkozunk, szeretnénk itthon tartani a három pontot.
Véber György úgy fogalmazott, a mai meccs neki különös jelentőséggel nem bír, csak egy találkozó a sok közül.
- Fontos összecsapás elé nézünk, a bennmaradásért vívott harcban minden egyes pontnak jelentősége van – nyilatkozta az nso.hu-nak a tréner. A pápai látogatásban egy dolognak feltétlenül örülök: az ország egyik legjobb minőségű talaján futballozhatunk, ami a sok sárdagasztós meccs után felüdülés lesz. Hogy személy szerint milyen fogadtatásra számítok? Azt hiszem, én csak jót tettem Pápán. Feljutottunk, kétszer bent maradtunk az irányításom mellett, jó emlékeket őrzök a klubról és a városról, szóval olyasmi, hogy értem is játsszatok, nekem ezt a mérkőzést meg kell nyernem, nem hangzik el a kövesdi öltözőben. Ettől persze még azt remélem, nyerünk.

A találkozót Vad II. István vezeti, segítői Kispál Róbert és Becséri Dániel lesznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-25 19:51:12

Balszerencsés döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-09-20 21:54:42

14 érmet szereztek a lovasok


ajánlott cikk főképe

2019-05-25 17:01:32

Utánpótlás foci: Egy győzelem, egy vereség


ajánlott cikk főképe

2019-08-04 20:21:23

Győztes nyitány az NB III-ban


PÁPA időjárás