Megújult a Szent Anna Egyházközség képviselőtestülete


2014-03-10 17:09:26  | cikk: mo  | 


Újabb célok mentén tevékenykedik a Szent Anna Egyházközség képviselőtestülete. A 15 fős testület március 2-án tett ünnepélyes esküt. Antal Krisztián, a Szent Anna Egyházközség képviselőtestületének világi elnöke arról tájékoztatott, a testület felügyelete alatt négy imahely áll. A Szent Anna templomban Szabó Zsoltot, az öreghegyi kápolnában Szabados Józsefet, a kéttornyúlaki templomban Mándl Lászlót, a Szent József kápolnában Völfinger Istvánt választották templomatyának. Antal krisztián elmondta azt is, a következő öt évben nagy volumenű felújítási munkára nem készül a testület, sokkal inkább a belső megújulást, önmaguk lelki megerősítését tartják szem előtt, mely összhangban áll Ferenc pápa célkitűzéseivel. A testület világi elnöke hozzátette, a lelki megújulás tekintetében a legfontosabb cél a családok megerősítése. A testület szorgalmazza a helyi rendezvényekbe történő minél aktívabb bekapcsolódást. Legközelebb a májusi ökumenikus napon kívánnak nagyobb hangsúllyal részt venni.
Antal Krisztián megjegyezte azt is, világi elnökként az ő feladata a testület munkájának koordinálása, a tagok összefogása és a hívekkel való kapcsolattartás. A Szent Anna Egyházközség lelki vezetője Salgó Ferenc kanonok, plábános.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:40:18

Fogd, vidd és olvasd! Ingyen elvihető könyvek a bibliotéka előtt


ajánlott cikk főképe

2020-02-03 22:33:05

Megtartotta első ülését a hegyekben megalakult részönkormányzat


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 22:34:43

Robotika kiállítás és bemutató


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 13:18:05

Kedd óta ismét kinyitottak az iskolák, bár a digitális munkarend megmaradt