A belvárost is megtekintette a köztársasági elnök


2014-03-12 21:40:47  | cikk: HuHa  | 


A belvárost is megtekintette a köztársasági elnök főképe
A Pápa Bázisreptéren tett hivatalos látogatását követően a városközpontban folytatta pápai programját Áder János. A köztársasági elnököt az Esterházy-kastély előtt fogadta dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester. A belvárosban tett séta során megtekintették a felújítás alatt álló egykori főúri lakot, az épület munka alá vont területein és a már korábban elkészült főúri enteriőr terein Boros Katalin, a kastélyt üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője vezette végig a politikusokat. A magas rangú vendég ezt követően a belváros rehabilitációs projekt eredményeiről tájékozódott, a Fő téren tett séta során megtekintette a Nagytemplomot is, majd a Városházán fejezte be pápai látogatását.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-19 20:32:36

Gurmai Zita, az MSZP frakcióvezető-helyettese Pápán járt


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 14:01:20

Felhős ég és felhőtlen szórakozás - Borszombaton is fergeteges hangulat


ajánlott cikk főképe

2019-09-06 22:10:30

A költségvetési előirányzat felhasználásáról döntött a borsosgyőri és kéttornyúlaki testület


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 16:52:54

MSZP-s politikusok az EP választásról


PÁPA időjárás