Besurranó tolvaj az iskolában


2014-03-14 10:20:09  | cikk:  | 


Pár órán belül elfogta a körzeti megbízott azt a Pápa környéki majorban élő férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy még tavaly novemberben számítógépet lopott egy lakóhelyéhez közeli általános iskolából.

A rendelkezésre álló adatok szerint Bálint Dezső r. törzsőrmester körzeti megbízott 2014. március 12-én kora reggel értesült az egyik Pápához közeli kistelepülés iskolájának igazgatójától arról, hogy az intézmény egyik számítógépét a hozzá tartozó monitorral, egérrel és billentyűzettel együtt ismeretlen személy tavaly novemberben eltulajdonította. Bejelentést eddig azért nem tettek, mert remélték, hogy az eszköz „házon belül” előkerül. A körzeti megbízott azonnal adatgyűjtésbe és még a bejelentés napján délelőtt elfogta a 20 éves gyanúsítottat. A fiatalember kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a lopott tárgyakat értékük töredékéért értékesítette.

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen, aki az eljárás ideje alatt szabadlábon védekezhet.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Közel hárommillió forintot csalt el munkahelyéről egy 41 éves nő, a pápai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves pápai lakos ellen.

2020-02-11 09:24:11

Más árfolyamon váltott magának


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 13:33:36

Baleset-megelőzési előadás általános iskolásoknak


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 13:30:36

„Bikesafe” regisztráció Pápán


A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 18 éves egyházaskeszői férfi ellen.

Az eljárás adatai alapján a sértett 2020. január 9-én reggel értesítette a rendőrséget arról, hogy 2019. december közepe óta homokbödögei családi házának udvarán parkoló gépkocsija...

2020-01-10 13:22:43

Kesztyűtartóból lopta a pénzt