Hazai mérkőzésekkel zárul a kosárlabda bajnokság alapszakasza


2014-03-18 12:37:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai mérkőzésekkel zárul a kosárlabda bajnokság alapszakasza főképe
Az NB I/B nyugati csoportjában szereplő Motax Concordia Pápa KC játékosaira két hazai mérkőzés vár a héten. Vajda Balázsék március 19-én szerdán 18:30-tól elmaradt meccsüket pótolják, az ellenfél a tabella második helyén álló Törökbálint lesz. Az alapszakaszt március 22-én szombaton 18 órától az utolsó előtti helyen álló Budafok ellen zárják. A pápai csapat elsődleges célkitűzését – a legjobb négybe kerülést – az elmúlt héten a Győr-Szol Széchenyi Egyetem elleni 75-71-es győzelemmel már elérte, azaz a bajnokság végén az első nyolc között végez majd az együttes, ennek ellenére nem tét nélküli a két összecsapás, hiszen az alapszakasz eredményeit a rájátszásba is magukkal viszik a gárdák. Vajda Balázs szerint ezért is fontos, hogy mindkét meccsen itthon tudják tartani a pontokat.
- Mindkét összecsapás nagyon fontos számunkra, a Törökbálint ellen igazi rangadó vár ránk, és a mezőny végén elhelyezkedő Budafokot sem szabad lebecsülnünk, hiszen csak két ponttal kaptak ki attól a Veszprémtől, akiktől két hete mi is vereséget szenvedtünk. Szeretnénk jó játékkal előrukkolni, ehhez a taktikai és fizikai felkészültség mellett elsősorban mentálisan kell összeszedni magunkat. Bízom benne, hogy két hazai győzelemmel tudjuk megörvendeztetni lelkes szurkolóinkat.
A találkozókra a belépés ingyenes, a rájátszásban a keleti csoport legjobb négy alakulatával oda-visszavágós rendszerben játszik majd a pápai klub.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 16:53:26

Elhunyt a labdarúgó-szövetség megyei igazgatója


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 16:06:42

Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-18 17:26:34

Nemzetközi galambkiállítás a Sportcsarnokban


ajánlott cikk főképe

2019-08-02 09:03:47

Hétvégén rajtol az NB III-as bajnokság


PÁPA időjárás